Příprava volebních seznamů v modulu Seznam obyvatel a volby

(Aktuální webináře)

Program

On-line kurz bude zaměřen na správu stálého seznamu voličů v modulu Seznam obyvatel a volby, nastavení voleb do zastupitelstev obcí a s tím související procesy přípravy výpisu ze stálého seznamu voličů pro tyto volby. Dále si ukážeme souběžné nastavení senátních voleb, jejichž termín prvního kola je shodný s termínem komunálních voleb. Ukážeme si také novinky, které v letošním roce v modulu Seznam obyvatel a volby přibyly v pololetní aktualizaci a následných HF. Stručně se také seznámíme s možnostmi úprav tiskových sestav.

Komu je kurz určen
Všem uživatelům modulu Seznam obyvatel a volby (SOV), kteří v něm budou připravovat volební seznamy pro letošní podzimní volby.
Co se naučíte
Obsahem on-line kurzu bude podrobný popis přípravy a aktualizace volební agendy v modulu Seznam obyvatel a volby. Ukážeme si přípravu konkrétního seznamu voličů pro nejbližší volby nebo jak tisknout volební seznamy pro roznášku i následně pro volební komisi. Všechny postupy budou probrány krok za krokem, abyste po absolvování tohoto kurzu byli plně připraveni na zvládnutí voleb pomocí modulu Seznam obyvatel a volby.
imud2 imweb2 imeo2 imsmis2 imhelp imrr2